Transuilua

15.12.2009 - 0:36 / Pete.


“Jätkä muuttuu” on meme kaveripiirissä. Sarjis ei liity siihen muuten paitsi loppukommentillaan. Eka luonnostelematon sarjikseni.

Jätkä muuttuu

PS: Joku rankkis on saattanut huomata, etten ole pistänyt uutta päivitystä blogiini yli kahteen kuukauteen. Säästelen jonkin verran tavaraa tuleviin julkaisuihin, joten en päättömästi kaikkea julkaise. Piirtelenkin vapaa-ajalla nykyisin melko vähän. Pyydän anteeksi, jos joku oikeasti jopa seuraa blogiani. Olen nimittäin huomannut, ettei blogin osoite edes näy sarjakuvablogin varsinaisella sivulla! HUI! Asiaa täytyy joskus tutkia, jotten ihan yksikseni täällä pölötä. :>

Kategoria: Sarjikset.



2 vastausta - “Transuilua”

  1. T Kirjoittaa:

    Et sinä yksin pölötä 🙂

    Itse luen sarjakuviasi sarjakuvablogit.com:n yleisen syötteen kautta. Tykkään piirrosjäljestäsi ja sisällössäkin on ideaa, joten lisää tätä kiitos!

  2. Tatsujin Kirjoittaa:

    Syynä on se, että blogisi nimi sarjakuvablogit.com pääsivulla määräytyy Sivuston otsikon mukaan. Se on kai tyhjä, kun sulla on toi hienosti kuvitettu otsari.

    Jos vaan laitat sen otsikon takas, se tulee ton kuvan päälle tai vastaavaa, joten se pitää yhellä koodinpätkällä laittaa näkymättömäksi.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus